eSOLVO, partner oficial de Google, estrena web

eSOLVO, Google Cloud Partner, estrena web

Després d’anys d’exitosa col·laboració amb Google i esdevenir Partner Oficial, hem volgut presentar un nou Web on explicar-te tots els detalls del paquet de solucions G Suite de Google que distribuïm i dels nostres serveis d’assessoria i consultoria que se’n deriven.

Què i per què G Suite?

G Suite és el paquet d’aplicacions professionals desenvolupades per Google que inclouen tot el necessari per accedir, crear i col·laborar des de qualsevol dispositiu fix o mòbil d’una manera més fàcil, segura i eficient.

El seu funcionament al núvol i la seva escalabilitat permeten adaptar-se a tot tipus de professionals i d’empreses sense necessitat d’invertir ni en servidors de fitxers, ni de correu, ni de còpies, ni de llicències ofimàtiques ni tampoc en tot el cost i problemàtiques que aquests comporten.

Crea, emmagatzema i comparteix fàcilment i d’es d’on vulguis i tant com vulguis

Millora la comunicació i eficiència entre els membres del teu equip, clients i col·laboradors amb aplicacions com Gmail sota el teu domini de correu empresarial; comparteix i automatitza reunions a les agendes amb Calendar; utilitza Hangouts com a missatgeria instantània professional per a mòbils i PC;  sincronitza i emmatgatzema amb Drive de forma més segura tota la informació de l’empresa al núvol per a tenir-la sempre disponible i simultàniament des de qualsevol dispositiu; etc…

Pren el control de tota la informació de l’empresa

Amb Vault, el 100% de la informació o la que tu vulguis, quedarà emmagatzemada per sempre, encara que els usuaris la eliminin o modifiquin, i et dona un cercador global per a trobar allò que busques, ja sigui un correu, document o xat.

Gràcies a les polítiques de dispositius podràs controlar els ordinadors, mòbils o tauletes de la teva empresa per acotar què poden, què no poden i com poden fer ús dels dispositius de l’empresa protegint les dades.

Fes un cop d’ull a totes les característiques i aplicacions de G Suite

Tant si ets una petita o mitjana empresa com un equip de treball o, fins i tot, un professional independent els nostres serveis de consultoria especialitzada en Google faran que G Suite s’adapti a tu amb tot allò que necessitis.En què et podem ajudar?

I, si ja disposes de G Suite i busques assessorament per implementar, formar els teus equips o necessites suport tècnic som el teu aliat ideal. eSOLVO és Partner oficial de Google Cloud i t’ajudarem amb tot allò que vulguis i et farem descobrir tot allò que desconeixes.

Consulta detalladament els nostres serveis.

[kkstarratings]