ESOLVO bons professionals i bones eines.

Tant si ets una petita o mitjana empresa com un equip de treball o, fins i tot, un professional independent els nostres serveis de consultoria especialitzada en Google faran que Google Workspace s’adapti a tu amb tot allò que necessitis.

I, si ja disposes de Google Workspace i busques assessorament per implementar, formar els teus equips o necessites suport tècnic som el teu aliat ideal. ESOLVO és Partner oficial de Google Cloud i t’ajudarem amb tot allò que vulguis i et farem descobrir tot allò que desconeixes.

Estudi previ i assessorament

És molt important escollir quines eines són les adequades i quina és la millor manera per implementar-les segons l’estructura i activitat de la teva empresa. I, per això, farem una auditoria on, entre molts d’altres elements, analitzarem, definirem i escriurem:

  • Les necessitats i tasques de cada treballador
  • L’organització de l’estructura i les comunicacions internes
  • El flux i procediments de treball entre diferents entitats
  • Punts clau que ajudin a saber, en tot moment, l’estat de l’empresa

 

Podem adaptar Google Workspace a les particularitats que et faci falta. Podràs automatitzar processos amb benefici d’un millor control i correcte gestió de la informació.

Alta de la plataforma, usuaris i dominis

Nosaltres ens encarreguem de la gestió tècnica i administrativa amb Google per a que tu no t’hagis de preocupar de res.

Tot això suposa fer el registre d’alta de la plataforma amb Google, establiment de les aplicacions desitjades i creació de tots els usuaris i permisos que hagis definit en l’estudi previ.

Tant si ja disposes d’un domini registrat com si en necessites un de nou nosaltres te’l podem proveir ja sigui .com, .net, .es, .cat o el que més t’agradi.

Configuració d’aplicacions i dispositius

Un cop ja tens totes les eines de Google Workspace preparades és moment que, els nostres tècnics certificats, facin tota la feina tècnica que tu has establert en l’estudi inicial i donar forma a tot.

Deixarem també preparat el sistema de còpies de seguretat i establerts els permisos d’accés de tots els usuaris i ens encarreguem de configurar tots els dispositius mòbils o fixes ja siguin ordinadors, telèfons o tauletes per a que la informació estigui sempre on i com tu vulguis amb la màxima seguretat.

Migració de dades anteriors

No volem que renunciïs a la informació de la que disposes actualment, nosaltres ens encarreguem d’extreure-la.

Com en tota mudança tu decideixes si vols començar de nou o què et vols emportar al núvol de Google Workspace, sobretot les dades més bàsiques com ara:

  • Contactes ja siguin a exportar d’un programa o en format digital
  • Històric del correu electrònic de qualsevol aplicatiu o servei al núvol o en local
  • Tot tipus d’arxius com imatges, documents, pdf, fulls de càlcul, etc..
  • I no podria faltar el calendari amb tots els esdeveniments i recordatoris passats i futurs per a que no trobis a faltar res.

Formació, acompanyament i millora contínua

Sabem quina és la clau de l’èxit i, per això, els nostres implantadors especialitzats formaran personalitzadament  als vostres equips i us acompanyaran durant tota la gestió del canvi.

Perquè puguis treure el millor rendiment a tot el que Google Workspace et pot aportar, comptes amb el nostre servei d’acompanyament i millora constant de manera que t’anirem aportant propostes de valor en funció de les innovacions de Google i amb el coneixement dels nostres consultors especialitzats.

Suport i monitorització

I si necessites canviar o recordar contrasenyes? Afegir o treure usuaris? Trobar un dispositiu perdut o esborrar-ne les dades remotament? Recuperar informació eliminada per error? Redirigir el correu o qualsevol ajuda tècnica?

Nosaltres responem per a resoldre-ho per tu sense que t’hagis de preocupar de res.

Monitoritzem l’ús de la plataforma i els accessos dels usuaris per detectar tot allò que pugui suposar un problema resolent-lo abans que te’n adonis.

Per al control de la informació i dels usuaris disposem d’una sèrie d’informes i estadístiques, a temps real, que ens donaran una visió molt valuosa de qui, com, quan i on està gestionant les dades propietat de l’empresa.

Com podem ajudar-te?

El nostre caràcter és de servei. La millor forma és conèixer-nos.