El nou Gmail ja ha arribat

Google segueix la seva constant evolució presentant novetats durant aquest mes de maig en diferents aplicacions de G Suite. Una d’aquestes actualitzacions a canviat l’aparença del gestor de correu per excel·lència, el Gmail. A continuació us expliquem breument alguna de les noves característiques que, segurament, molts de vosaltres ja heu vist.

 

  • El logotip de l’empresa ara surt a la part superior dreta, a l’esquerra es veurà el de Drive.
  • El botó de configuració ara apareix al costat de la barra de cerca.

  • La icona d’ajuda s’ha mogut a l’esquerra del botó de configuració (Esquerra del botó de configuració).
  • El fons de pàgina ara és blanc, no gris.


Tambe recordad que entre les novetats més interessants destaca la possibilitat d’afegir a una barra lateral, un apartat de notes, el Keep, el Calendar o un nou servei de resposta ràpida. Amb els nous canvis, l’equip de Google, aporta valor afegit al gestor de correu, fent l’eina més intuïtiva i funcional.

Aquesta actualització ja es troba operativa des del mateix gestor de correu i la podeu activar en qualsevol moment sense la necessitat d’intervenció tècnica. Si voleu tornar a la versió anterior, ho podreu fer en qualsevol moment.

Com sempre, si teniu qualsevol dubte referent a les noves funcionalitats de G Suite, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres sense cap compromís.

 

[kkstarratings]